مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: 1/5 لیوان
شکر :1/5 لیوان
پودر کاکائو :4 قاشق غذاخوری پر
شیر به دمای محیط رسیده :1/5 لیوان
آرد سفید قنادی :2 لیوان
وانیل شکری: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه “ کیک خیس” خانگی با نکات تکمیلی
بهترین دستور تهیه
کیک خیسشکلاتی:
کیک خیسطرز تهیههای مختلفی دارد و هرکس بسته به ذائقه خود میزان شکلات و مواد دیگر آن را تغییر میدهد.
ما در این طرز تهیه تلاش کردیم بهترین طرز تهیه کیک خیسرا به شما آموزش دهیم.
مرحله اول ابتدا یک قالب مناسب برای تهیه کیک خیسانتخاب میکنیم و برای اینکه کیک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ریخته و تمام ظرف را چرب میکنیم و سپس مقداری آرد(خیلی کم) به قسمتهای چرب شده به مانند تصویر زیر میریزیم.
مرحله دوم سپس شکر و پودر کاکائو را درون ظرف دیگر اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا پودر کاکائو باز شود.
مرحله سوم سپس شیر را به ظرف اضافه میکنیم و ابتدا با قاشق هم میزنیم چون اگر خشک باشد نمیتوان از هم زن استفاده کرد و بعد از اینکه مقداری با قاشق هم زدیم با هم زن برقی به طوری که شکر و پودر کاکائو در شیر حل بشود هم میزنیم.
مرحله چهارم بعد از اینکه حدود سه دقیقه با هم زن مواد را هم زدیم، روغن مایع را به آرامیبه مواد اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه به هم زدن ادامه میدهیم تا مواد غلظت پیدا کند و بعد از اینکه مواد به غلظت مورد نظر رسید یک لیوان از مواد شکلات را کنار میگذاریم تا بعد از پختن برای روی کیک و تزیین استفاده کنیم.
مرحله پنجم در این مرحله تخم مرغها را درون یک ظرف جداگانه میشکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم و تخم مرغها را دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و با هم زن مخلوط میکنیم
مرحله ششم آرد، بکینگ پودر و وانیل را مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم و سپس آن را به آرامیو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
مرحله هفتم مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودیم میریزیم و برای اینکه کیک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مایع میکنیم و سوراخهایی را درون مایه ایجاد میکنیم.
این کار به نظر ساده باعث میشود کیک پف زیادی کند.
مرحله هشتم قالب را حدود 30الی 35 دقیقه درون طبقه وسط فر قرار میدهیم و بعد از آن قالب را از فر خارج میکنیم و برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته شده چاقو را در کیک فرو میکنیم و اگر موادی به کیک نچسبید یعنی کیک پخته شده است.
مرحله نهم سپس به صورت دلخواه کیک را برش میزنیم و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودیم را روی آن میریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکلات به خورد کیک برود.
همچنین بخوانید:
نکات مهم تهیه کیک خیسشکلاتی :
در مرحله ششم وقتی آرد را به مواد اضافه میکنیم نباید زیاد هم بزنیم که باعث میشود پف کیک گرفته شود. 15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنیم باید فر را گرم کنیم و در دمای 170 درجه بگذاریم.
تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث میشود پف کیک گرفته شود. برای تزیین کیک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چیپسی میتوانید استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک خیس:
کیک خیسجزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد . کیک خیسرا میتوانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: prepare